Отзывы о магазине
Закрыть
Нет аккаунта - зарегистрируйтесь
Забыли пароль?

ИЛИ

Закрыть

Закрыть

Отзывы о магазине

Добавить фото
Отправить
107
4
0
0
1
Kamilla Kukri
21.09.2022

Дуже подобаються туфлі.

0
Amy Peach
17.09.2022

Я дуже сильно задоволена!!!! Це найзручніші кеди в моєму житті. Одразу відчувається якість і надійність. В них нога абсолютно не втомлюється, ходити легко. Я 100% буду замовляти ще. Окреме дякую менеджеру за ввічливість і допомогу. Обов'язково повернуся до вас ще

0
Анастасія Карпенко
10.09.2022

Отримала свої кеди Converse Chuck 70, вони нереальні!!!
Якісні, гарні та зручні!
Швидко оформили та відправили

0
Екатерина Каленич
02.09.2022

Забрала кеды, они прекрасны. Спасибо огромное магазину, что сделали всё быстро (меньше чем за сутки) и качественно. Очень приятная цена (во всех магазинах из-за переоценка, полняли на тысячу и более) Очень приятная менеджер, посоветовали, помогли и вошли в положение)) Рекомендую Всем

0
Ответ Администратора

дякуємо за замовлення та відгук)

Елена Хоменко
12.08.2022

Замовила Кеды Converse Run Star Hike Hi Black White Gum.Менеджер перетелефонував через декілька хвилин після оформлення замовлення, обговорили деталі. Ціна, умови оплати і доставка-актуальні.Оперативно. На все два дні.Видно,що кеди якісні.Я не прибічник покупок в інтернеті,довго вагалася,вивчала різні сайти,на яких ціни на подібне взуття значно нижчі,проте не жалкую,що замовила саме тут. Якісне взуття має відповідну ціну.

0
Маркиз Бустер
07.08.2022

Думав, що приїде паль, але все чудово, оригінал
Тішить, що не просили передоплати, знаючи, що його обовязково треба міряти перед покупкою
Менеджер в ту ж секцнду передзвонив і оформив, відправили в той же день

Великий мінус за короткі шнурівки, тому тверда 4

0
Alexander Shebedyak
19.07.2022

Отож, третя купівля кедів (звичайно, оригінальних) у вашому магазині відбулася. Синя, червона, а зараз чорна та ще й шкіряна модель 135253c.
Колись в мене були M3310C, котрі мали резину, як на чоботі, дуже міцну. Не витримав через три роки текстиль: віддерся по периметру. Тут таке не грозить. Тут резина підошви не гірша, а рант еластичний, шкіра (чудової якості) не буде віддиратися, я так вважаю.
Перше враження дуже позитивне. Розмір, як завжди, стабільний, на всіх моделях, що в мене були. Ніде не тисне, одразу зручно, не треба розношувати (що в ситуації з конверс не проканає

0
Alexander Shebedyak
15.07.2022

Купував в 2019-му. Сині низькі.
Хоч ношу взуття акуратно, але воно чомусь, довго не витримує. Тому я чудовий тестувальник конверсії на міцність. Ношу третій сезон. Все ціле, тільки на згині тріснута гума, але на текстилі вона тримається мертво. Тому доведеться їх носити до дир на підошві. Чудова якість!

0
Ответ Администратора

Ваш відгук як мед, або прекрасне витримане вино з 2019 року)

Masha Kirillova
08.07.2022

незалежно від ситуації в нашій країні, доставили посилку дуже швидко) приємне обслуговування, хороша ціна та відмінна якість ♥️ дякую, розмір якраз підійшов.

2
Роксолана Мержевская
01.07.2022

100% оригінал! Це мое коханнячко. Буду замовляти ще

0
Диана Бакеркина
25.06.2022

Мне понравилось , что при заказе полная отпада даже не обговаривались (только предоплата ) - это значит продавец понимает , что человеку надо померять увидеть из в реалии и это очень ценно . Как я поняла - это оригинал (не очень в этом разбираюсь ) ибо написано , что сделано в Вьетнаме , за такую цену оригинал - это очень приятно ! вообщем советую брать именно на этом сайте - очень довольна! пришли такие белые аккуратные как я хотела )))

0
King Gur
21.06.2022

коли я змовляв, попросив покласти в коробку з кедами намальований смайлик киці -> :3 , й вони його додали, а якість взуття, крутіше я не бачив, дякую коверсам <3

2
Анастасия Сербина
14.06.2022

Замовлення отримала на наступний день, дуже класна якість, розмір ідеально підійшов, приємне обслуговування, дуже дякую!

0
світлана сиротюк
09.06.2022

Спасибі вам за 100% оригінал!!!
Converse

0
Елена Ш
21.05.2022

Доброго дня. Отримала посилочку, кеди дуже зручні! Якщо чесно то не сподівалась,що підійдуть (ступні широкі). Дякую і за кеди і за сервіс. ❤️

0
Закрыть